Åh, så deilig med ferie! Mer tid til alt man ikke får rukket i hverdagen. Tid til å oppleve nye steder, tid til å få tatt bilder med mannen, tid til venner og ikke minst tid til å puste ut etter et hektisk halvår. Akkurat det vi trengte, akkurat nå. For en uke siden kom vi tilbake fra en fantastisk tur til ett av mine favorittsteder i Norge, Hardanger. Høye fjell, dype daler og frukttrær overalt, er det rart jeg elsker dette stedet?! Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for å feriere i Norge. Landet er fullspekket med vakre naturopplevelser og ingenting jeg har sett på mine utenlandsreiser, og det begynner å bli noen, trumfer opplevelsene jeg har hatt i Norge. På utflukten vår til Hardanger fikk vi overnatte i en frukthage på Lofthus, gå tur til bunnen av Vøringsfossen og speide utover fjorden fra toppen av Kjeåsen. Deilig! Opplevelsene delte vi med Lisbeth og Eirik, som vi har feriert med hver sommer de siste årene, så det sier selv at dette ble god stemning! :)