Gratulerer! 

 

Kjære kommende brudepar, gratulerer så mye med forlovelsen og det kommende bryllupet. Etter kjole, lokale og gjesteliste er på plass er fotograf er en av de viktigste valgene man tar i forkant av ett bryllup. Når dagen er over, kaken spist opp og gjestene dratt hjem er det kun minnene som står igjen. 

Som fotograf er det min ærefylte jobb å bevare disse minnene for dere. De flyktige øyeblikkene. Smilene, tårene, kyssene, klemmene. En hånd som søker en annen. Brudgommen som retter på slipset rett før bruden kommer inn. Ringene som settes på skjelvende hender og latteren blant gjestene under middagen. 

Når jeg fotografere eller filmer bryllupet ønsker jeg å fortelle deres historie. Det innebærer at jeg leter etter naturlige øyeblikk og fanger disse uten å ta plass eller trekke til meg for mye oppmerksomhet. Om brudeparet ønsker er jeg også raus med veiledning og enkle tips som kan gjøre de naturlige situasjonene enda vakrere.  Som fotograf er jeg utadvendt og lett å bli kjent med. Under photoshooten kan dere slappe helt av i at jeg veileder dere gjennom poseringene slik at dere slik at dere kan nyte øyeblikket og ikke lure på hvor hender og ben skal plasseres. :) 

Om bryllupet er i Kristiansand eller Stavanger tilbyr jeg også gratis forlovelsesfotografering til alle mine brudepar. Dette gir oss en unik anledning til å bli bedre kjent, planlegge dagen og teste ut hvilke poseringer og locations som passer dere behov. Bildene kan dere såklart benytte til hva dere måtte ønske helt gratis.