Kontrakt

 

 

Jeg lever av fornøyde kunder og er derfor opptatt av at de som bestiller fotografering hos meg skal føle seg ivaretatt og vite hva de har krav på i forkant og etterkant av bestilling.  Dette løser vi med en tydelig kontrakt som omhandler de viktigste tingene som pris, levering, avbestilling osv. Den omhandler også hva som skjer ved eventuell sykdom og tap av bilder. Disse tilfelle inntreffer heldigvis sjelden, men om uhellet skulle være ute må vi være på den sikre siden. Som kunde må du være kjent med betingelsene og ved en eventuell booking i mitt bookingsystem binder man seg til avtalevilkårene under. Man har som kunde det hele og fulle ansvar for at vilkårene er lest og forstått før booking. 

 

Vilkår og betingelser

Avtalen omfatter de produkter og tjenester som man velger å bestille på bookingssiden, med det innholdet som er spesifisert under hver kategori der, til den prisen som står oppført, med mindre annet er avtalt.
Alle priser er inkludert moms. 
Opphold og reiseutgifter er ikke inkludert i prisen, med mindre annet er avtalt. 

Bildene leveres senest 8 uker etter fotograferingen. 
Videoen leveres senest 4 måneder etter filming.

Kunden er inneforstått med tjenestenes konkrete innhold, herunder fotografisk stil. Stilen jeg redigerer bildene i er light and airy, som blant annet inneærer palettfarger og bilder som er lyse. For å se dette i praksis, søk på light and airy eller se gjennom bildearkivet mitt her på siden. Ved å bestille tjenester av Linda Photo & Video, aksepterer man at bildene blir redigert i denne stilen, med mindre noe annet er avtalt. Ønsker man bilder i en annen stil kan ikke dette automatisk bestilles hos meg. 

Avtalen trer i kraft når kunden har gjennomført en booking på bookingsiden. 

Bryllupet faktureres første virkedag etter vielsen og har 14 dagers forfall.

Kansellering av avtale må skje skriftlig. Ved avbestilling innen 10 uker før belastes kunden for ett gebyr på 1500 kr. Kansellerer avtalen etter dette sendes et regresskrav på totalsum. 

Ved sykdom eller andre uforutsette hendelser i brudeparets omgivelser strekker fotografen seg så langt det er mulig å endre dato og tidspunkt i kontrakten. Ved sykdom eller andre uforutsette hendelser for fotografen er det fotografens ansvar å sørge for at brudeparet får de tjenester som er reservert.

Bildene er for privat, ikke-kommersiell, bruk. Ved all bruk av bilder elektronisk (Facebook, personlig nettside, egne nettalbum o.l.), samt eventuelt bilde i avis/nettavis, skal fotografen krediteres på følgende måte:
Fotograf Linda Torkelsen / www.lindaphotovideo.com
Linda Photo & Video forbeholder seg retten til å publisere bilder fra oppdraget på sin webside, sosiale medier og annet markedsføringsmateriale, inkludert deltakelse i evt konkurranser. 
Med å engasjere Linda Photo & Video sier du deg enig i disse betingelsene.