Jeg heter Linda og jeg simpelthen elsker å fotografere og filme. 


 Foto har alltid vært en stor del av mitt liv. Jeg har nemlig vokst opp med foreldre som både er flinke og opptatt av å dokumentere små og store ting i livet. Det har inspirert meg! I tillegg startet de, i godt voksne alder, sitt eget filmfirma. Så det er kanskje ikke rart at jeg ble inspirert til å gjøre det også. 

Etter videregående flyttet jeg til Kristiansand for å studere kommunikasjon og media og etter fire lærerike år på skolebenken fikk jeg drømmejobben i Norea Mediemisjon. Her jobber jeg som informasjonskonsulent og kan med hånden på hjerte si at jeg har verdens beste jobb.   Hver eneste da får får jeg formidle noe jeg tror på ved å gjøre det jeg elsker mest av alt: fotografere og filme. Bare det siste året har jeg besøkt prosjektene vi støtter i Etiopia, Kypros, Tyrkia og Egypt. Du trenger ikke fortelle meg at jeg er heldig - det vet jeg allerede!

Jeg har ikke bare drømmejobben, men er også gift med verdens flotteste mann, windsurfer og modell. ;) Han stiller opp både i tykt og tynt. Foran kamera og i livet ellers. Ved siden av jobben som ingeniør, windsurfer han så ofte han får anledning blogger han om livet på surfebrettet. Sjekk ut bloggen hans her: www.awindsurferslife.com

Jeg er utrolig glad i å møte nye mennesker og det ville vært en ære å fotografere for deg. Skulle du ha spørsmål, store som små, må du ikke nøle med å ta kontakt. Det er forresten godt mulig at du finner svarene du leter etter på Spørsmål & Svar siden!